Choose Language

Info Telefon / Viber / Pozovite !!

064-11-56-894

Naše usluge

Kompanija Inpros inženjering d.o.o. bavi se pružanjem inženjering usluga na realizaciji investicionih objekata: izrada studija, revizija projekata, stručni nadzor, upravljanje projektima, facility management - menadžment održavanja objekata.

Pristupačne cene

Racionalnim rešenjima, dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjem možemo udovoljiti sve zahteve tržišta pod vlastitim sloganom: "brze, kvalitetne i pristupačne usluge" zato što smo cene naših usluga prilagodili domaćem tržištu.

Naša misija

Od osnivanja 1992. godine u Beogradu, sa velikim uspehom smo savladali mnoge izazove. Nismo se odrekli početne ideje vodilje usmeravajući koncept razvoja preduzeća na energetske, industrijske, a kasnije i investicione građevinske objekte.

   

Usluga stručnog Nadzora nad kompleksnim projektima obuhvata i koordinaciju svih faza radova međusobne usaglašenosti i kontrolu sprovođenja utvrđenih organizaciono-tehnoloških planova izgradnje.

Nadzor, stručni nadzor, građevinski nadzor - više o tome ...

Po Zakonu o planiranju i izgradnji Sl.Glasnik 72/09 član 153. stručni Nadzor je ZAKONSKA OBAVEZA SVAKOG INVESTITORA. Investitor obezbeđuje stručni Nadzor u toku građenja objekta, odnosno izvođenja radova za koje je izdata građevinska dozvola.

 

Stručnom Nadzoru, na realizaciji kompleksnih investicionih objekata različitog sadržaja, građevinski, energetski, industrijski, vodoprivredni i sl. podležu sledeće faze radova:

  •     Pripremni radovi.
  •     Građevinski i građevisnko-zanatski radovi.
  •     Energetska postrojenja.
  •     Instalacije, oprema, tehnološke linije.
  •     Upravljanje i monitoring.
  •     Ostali radovi koji čine sadržaj projekta u realizaciji.

Usluga stručnog Nadzora podrazumeva i nadzor u toku probnog rada i garantnog perioda objekata ili postrojenja, praćenje nedostataka, projekta izvedenog stanja, primene garancija i obezbeđenje kompletne dokumentacije za nesmetano preuzimanje objekta u eksploataciju od strane investitora.

Za sve dodatne informacije u vezi naših usluga: stručni nadzor, građevinski nadzor, investicioni nadzor, tehnički nadzor, saznajte na sledećoj stranici ...

 

 

Iskustva iz prakse

Iskustva iz privrede u Evropi su pokazala da, kada je potencijal sistema potpuno implementiran, Facility Menadžment sistem može smanjiti energetske troškove i do 60% u odnosu na prethodni nivo.
Kontinuirano nastavljamo sa testiranjem naših rešenja iz oblasti Facility Management-a u različitim sferama upravljanja i održavanja objektima i sistemima u Srbiji, kako  bi smo dokazali mogućnost da ovakva jedinstvena funkcionalnost može stvoriti još bolja poboljšanja u našim uslovima.

Garancija




Radimo dok ne budete potpuno zadovoljni !

PATENT br. 1550 - Šaloni

SIGURNOSNI METALNI ŠALONI INPROS 

Inpros d.o.o. zadržava pravo 
na patent, industrijski dizajn
i fotografije proizvoda.

Zaštićen proizvod kod Zavoda za
intelektualnu svojinu R. Srbije
i kao takav predstavlja
isključivo vlasništvo
preduzeća Inpros doo

Svi ostali proizvodi šalona
predstavljaju KOPIJE
negarantovanog
kvaliteta i dizajna ! ! !
 

ZAVOD ZA INTELEKTUALNU 
SVOJINU REPUBLIKE SRBIJE
SEKTOR ZA PATENTE
Patent Br. 1550, 2018/9465 

MP 2017/0054

Beograd, 04.07.2018.god

Certifikat izvrsnosti 2017

PAK 149106 Zvezdara
Beograd, R.Srbija
Pon. - Pet. 9 - 17h
  Vikend: 9 - 14h

Kontakt info

Ukoliko imate bilo kakva pitanje ili nedoumice vezane za naše usluge budite slobodni da nas kontaktirate.

Pošaljite nam zahtev za konkretnu ponudu na naš email i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Vaša pitanja, sugestije i predloge možete poslati i preko kontakt forme. Odgovorićemo Vam u kratkom roku, ne duže od 24h.

Brza pitanja i odgovori