Choose Language

Info Telefon / Viber / Pozovite !!

064-11-56-894

Korištenje NFC tehnologije ograničeno je samo maštom i kreativnošću. NFC čini iskustvo mobilnog Interneta i drugih mobilnih usluga brzim i jednostavnim, te otvara niz novih mogućnosti. NFC omogućuje stvaranje veze između Interneta i stvarnih stvari, donosi virtualni svet novoj publici, uključujući i oglašivače, marketinške agencije i potencijalno svakog potrošača putem mobilnog telefona.  U oblasti Facility Managementa, NFC na android mobilnim telefonima zamenjuje palm računare, motorole i ostale vrlo skupe mobilne uređaje.

Generalno, NFC se može se koristiti u: trgovinama, društvenim medijima, igrama i igračkama, lokalizacijskim uslugama, medijima i oglasima, podsetnicama i kalendarima, klubovima vernosti potrošača, razmeni sadržaja, potvrdi autentičnosti proizvoda, naplati karata i novčanih transakcija, bilo čemu inspiriranom vašom maštom! U našem slučaju NFC koristimo za sveobuhvatnu kontrolu određenih kritičnih tačaka u objektu. U ovom slučaju primena je inspirisana ne samo maštom, već znanjem, iskustvom i umećem.

Osnova NFC tehnologije je NFC oznaka koju možete postaviti na bilo koje mesto, a u njenu memoriju možete zapisati neki od NFC standardnih zapisa.

Standardni NFC zapisi su:

  •     Tekst RTD (tekstualni zapis koji se prikazuje prilikom čitanja)
  •     Pametni Poster RTD
  •     URI RTD

Putem tih zapisa stvarate NFC oznaku koja povezuje stvaran i virtualan svet.

Primer:

Ukoliko imate novi proizvod, na vaše promotivne plakate možete dodati NFC oznaku koja će u sebi imati poveznicu na web stranicu s detaljnim informacijama o vašem proizvodu.

Nudite li uslugu temeljenu na telefonskom pozivu ili sms porukama, u NFC oznaku možete uneti  sadržaje i korisnik koji očita vašu oznaku automatski poziva vaš broj ili vama šalje sms poruku određenog sadržaja.

Želite vaš kontakt podeliti s ostalima, ali ne želite da korisnici ručno upisuju podatke u mobilni telefon, dovoljno je u NFC oznaku upisati vaše kontakt podatke, a kada neko učita tu oznaku u svoj mobilni telefon podaci će mu biti spremljeni u kontakte na mobilnom uređaju.

PATENT br. 1550 - Šaloni

SIGURNOSNI METALNI ŠALONI INPROS 

Inpros d.o.o. zadržava pravo 
na patent, industrijski dizajn
i fotografije proizvoda.

Zaštićen proizvod kod Zavoda za
intelektualnu svojinu R. Srbije
i kao takav predstavlja
isključivo vlasništvo
preduzeća Inpros doo

Svi ostali proizvodi šalona
predstavljaju KOPIJE
negarantovanog
kvaliteta i dizajna ! ! !
 

ZAVOD ZA INTELEKTUALNU 
SVOJINU REPUBLIKE SRBIJE
SEKTOR ZA PATENTE
Patent Br. 1550, 2018/9465 

MP 2017/0054

Beograd, 04.07.2018.god

Certifikat izvrsnosti 2017