Choose Language

Info Telefon / Viber / Pozovite !!

064-11-56-894

CAFM (Computer Aid Facility Management) je informacioni sistem za kompjuterski potpomognuto održavanje kompletnog objekta koji će vašoj organizaciji olakšati integraciju ljudi, lokacija, procesa i tehnologije u cilju sigurnog i nesmetanog funkcionisanja vašeg sistema. Uspeh ovog softvera dolazi kroz kreativnost, inovacije i novu tehnologiju.

 

Informacioni sistem CAFM za Facility Management

Softver Frontier CAFM - Frontier Facility

 

FM superiorna bežična rešenja

Naše FM rešenje koristi mobilne uređaje na android platformi sa NFC tehnologijom ili PDA uređaje sa RFID tehnologijom za skeniranje i identifikovanje objekata održavanja. Koristimo GSM/GPRS za bežično pristupanje podacima i istoriji održavanja, a snimanje i skeniranje stanja putem kamere mobilnog telefona. Veza sa centralom omogućava Facility menadžeru da trenutno donese odluku o dajim koracima.

Terenski rad

Radnici na terenu će imati veliku korist od jednostavnog, trenutnog pristupa podacima o održavanju, dok će ih supervizori u realnom vremenu moći kontrolisati pregledom dnevnika.

Modul za operacije i održavanje

Precizni kalendar, raspored poslova i standardizovane procedure, značajno će povećati efikasnost vaših zaposlenih. Pri tom, detaljan menadžment nad procesima planiranja i izvršenja kao i kontrole i izveštavanja, učiniće sve da poslove obavljate na vreme i u okviru budžeta. Nikada do sada nije bilo toliko jednostavno izvršiti poslove procene stanja i rizika, denisanje i planiranje zadataka, dodela resursa (ljudi, alatki, vozila), izvršenje zadataka i izveštavanje putem radnih lista kao i pregleda troškova i evaluacije izvedenih radova. Korisnici takođe mogu dodavati komentare i dokumenta (slike i uputstva), praveći tako vrednu bazu znanja i informacija.

Praćenje potrošnje energije i uštede

Racionalanim i efikasnim korišćenjem energije da uskladite objekat sa zakonskom regulativom. Korišćenjem našeg Know-How iz oblasti energetike ostvarićemo značajne uštede. Modul definiše merače, energetske blokove i površine za manuelno i automatsko očitavanje koje ima mogućnost obaveštavanja putem sms-a ili e-maila.

Menadžment otpada

Ovim modulom se definišu lokacije proizvodnje, kategorije otpada kao i stepen reciklaže otpada. Postoje forme za unos mernih vrednosti i izveštaji koji izračunavaju indkese ili procente proizvedenog otpada po objektu.

Zaštita na radu

Svi znamo koliko je bitno sprečiti situacije u kojima ljudi ili materijalna dobra mogu biti dovedeni u opasnost. Naš prioritet je da osiguramo bezbednost svega što je bitno našim klijentima i nama, a što je u većini slučajeva obavezno zakonom.

Protivpožarna zaštita (PPZ)

Modul kome smo posvetili dosta vremena i truda da bi ga usavršili, dajući vam mogućnsot da upravljate svom bitnom dokumentacijom u vezi PPZ procedura, sigurnosnog osoblja, protivpožarnih vežbi, radnih dozvola i izvešaja. Sve što je potrebno za minimiziranje rizika i moguću kontrolu.

Menadžment dokumentacije

Ključ uspeha za dobro organizovan posao je uredno organizovana dokumentacija.

Sistem za upravljanje dokumentacijom

Jedan od najznačajnijih delova našeg sistema, ugrađen je u preko 15 njegovih modula. Web orijentisano pohranjivanje dokumenatcije, kao i bezbednost dokumenatcije učiniće da nećete poželeti da probate bilo koje drugo rešenje. Odlično organizovana dokumenatcija je moguća!

Menadžment troškova

Naš cilj je da vam pomognemo da smanjite operativne troškove vaše organizacije, a da pritom podignete nivo efikasnosti i iskorišćenost opreme. Sve počinje sa dobrim i pouzdanim planom, budžetom. Mi vam nudimo alatke za kreiranje, praćenje i reviziju budžeta kroz periode. Iz modula "Operacije i odžavanje" se uzima svaki isplanirani ili obavljeni zadatak i uzima se njegova predviđena cena prema ugovoru, procenjena cena (profesionalna procena) i stvarna cena (po radnom listu). Upoređivanje svih tih vrednosti sa budžetom daće vam jasnu sliku kojim putem dalje da idete.

Upravljanje prostorom

Planiranje upotrebe prostora, sinhronizacija sa planovima AutoCAD-u, rezervacija, rentiranje time-share sala za konferenciju i sličnih prostroija, može biti drastično pjednostavljeno i automatizovano korišćenjem našeg sistema.

Planovi prostorija

Većina kompanija poseduje planove svojih prostorija u originalnom AutoCAD formatu. Budite u mogućnosti da upravljate svim crtežima (DWG, DWF, PDF) dok se DMS stara o bezbednosti.

 

PATENT br. 1550 - Šaloni

SIGURNOSNI METALNI ŠALONI INPROS 

Inpros d.o.o. zadržava pravo 
na patent, industrijski dizajn
i fotografije proizvoda.

Zaštićen proizvod kod Zavoda za
intelektualnu svojinu R. Srbije
i kao takav predstavlja
isključivo vlasništvo
preduzeća Inpros doo

Svi ostali proizvodi šalona
predstavljaju KOPIJE
negarantovanog
kvaliteta i dizajna ! ! !
 

ZAVOD ZA INTELEKTUALNU 
SVOJINU REPUBLIKE SRBIJE
SEKTOR ZA PATENTE
Patent Br. 1550, 2018/9465 

MP 2017/0054

Beograd, 04.07.2018.god

Certifikat izvrsnosti 2017

 • Possible Savings

  •   10-50% energy saving
   •  15-20% of the technical maintenance
     3-12% on clearance
     5-7% through the optimization space
   •  10% in the resettlement process
   •  50% of the key management
   •  20% increase in productivity
     9% through the optimization process
   •  10% on the"outsourcing" management
     20% on the data collection and storage
  •  

   

  FM Facility menadžment
  is an inter-disciplinary field primarily devoted to the maintenance and care of large commercial or institutional buildings, such as office complexes, banks, post-offices, hotels, residential buildings, schools, clinic  centers, industrial facilities.

  IFM Integrated Facility Management is integration of extensive technical expertise on the one side and innovations in information technologies on the other side.

 • Ciljevi primene

  • Efficient Strategy Management
  • Savings from Optimization (IFM Know-How))
  • Reducing Costs by Controlling (IFM Know-How)
  • Complying with the Law (Safety, Health, Fire)
  • Energy Efficiency Strategies (Energy Passport)
  • Resource Management (CAFM Software)
  • Superior FM Mobile Solution (NFC, RFID)

   

PAK 149106 Zvezdara
Belgrade, R.Serbia
Mon. to Fri. 9am - 5pm
Weekends 9am - 12am

Contact Info

There is no charge for an initial consultation, so feel free to discuss your needs with us.

You could send us meesage through contact form or email us.

We appreciate all of your emails and will do our best to get back to you in a timely manner.

Quick Contact