Sigurnosna i protiv-provalna vrata "INPROS"

Sigurnosna vrata 4 u 1

Sigurno i trajno rešenje za ulazna vrata!

Samo su neki pojedinci u svakom vremenu, bilo ono dobro ili loše, znali zaštiti svoj dom i svoju imovinu od krađe, provale, vremenskih nepogoda atmosferskih uticaja, prenošenja požara, zaštite intime stanovanja.

Uvek su ta ulaganja bila neznatna u odnosu na pruženu sigurnost i miran san, a današnja povoljna cena i nadgrađeni kvalitet omogućuju masovniju primenu.

Zašto se opredeliti za "Inpros" sigurnosna vrata?

Naša sigurnosna vrata imaju 4 efekta:

Šta znači 4 u 1?
Šta znači 4 u 1

To su vrata koja trajno štite imovinu i ujedno ulepšavaju životni i radni prostor:

Sigurnosna metalna vrata "INPROS" od punog čelika

RUČNO ZANATSKI PROIZVOD VISOKOG KVALITETA

Sigurnosna vrata se mogu svrstati u tri različite varijante izvedbe:

Sigurnosna vrata “INPROS” rade se kao ručni zanatski proizvod visokog kvaliteta sa delom standardnih usvojenih elemenata kao što su rešetka od punog  čelika i presovani profili štoka i krila vrata od hv čeličnog lima debljine 2 mm. Unutrašnja konstrukcija – roštilj vrata napravljena je od č. kutija 60/40mm, kao i drugih ojačanja u skrivenim delovima. Svi skriveni elementi, pre oblaganja profilisanim limom, zaštićeni su prajmer premazom otpornim na visoke temperature. Profilisani štokovi rade se na presi sa preklopom 20 mm i dvostrukim zaptivanjem gumenom trakom.

Svi profili osnovne konstrukcije i profilisani  štokovi od lima napunjeni su kamenom vatrotpornom vunom.

Vrata su teška od 120-220 kg, oslanjaju se na po 3 šarke bočno i prstenom sa kuglicama što ih čini lako pokretnim. Zatvaranje vrata obezbeđeno je bravom sa ”kasa ključem”.

Ova izvedbavrata može se smatrati i protivpožarnim vratima, obzirom da su rađena od negorivih materijala.

Sigurnosna vrata INPROSbezbedno štite vašu imovinu, trajno i u svim uslovima, ma gde ona bila: u gradu, na selu, planini i morskoj obali.

Proizvođač je za ovaj model sigurnosnih vrata u postupku obezbeđenja zaštitnog žiga proizvoda kod Zavoda za zaštitu intelektualne svojine.

Budite slobodni da nas kontaktirate!
Stojimo vam na raspolaganju!

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumice vezano za naše usluge pozovite nas ili nam napišite email

Contact us