Choose Language

Info Telefon / Viber / Pozovite !!

064-11-56-894

Property & Facility Management rešenja

 

Upravljanje poslovnim zgradama

 

Danas se suočavamo sa ubrzanim ekonomskom razvojem u kome menadžment održavanja objekata i nekretnina proaktivno učestvuje u razvoju, od najprostijih aktivnosti održavanja objekata, pa sve do brzo napredujućeg biznisa koji omogućava održavanje vrednosti  i maksimizaciju profita nekretnine implementacijom propisanih procedura i korisničkim servisom.

Takav razvoj ukazuje na potrebu primene modernih specijalizovanih softverskih rešenja. Danas takva rešenja uključuju sve više i više poslovnih funkcionalnih celina i u tom pogledu oni postaju specijalizovani ERP sistemi za stvaranje većeg profita. Uspešan uvod u Property Menadžment zahteva hrabrost za inovacijama i sposobnost za fokusiranjem na ključne probleme sa strateškim miksom bilo kog datog poslovnog modela i sistema. Mi vam možemo ponuditi fleksibilno softversko rešenje koje može biti primenjeno u mnogostrukim poslovnim modelima, strategijama i lokacijama.

 

Usluge Property menadžment-a

 

Inpros inženjering Beograd, R.Srbija

 

Na osnovu našeg iskustva i integracijom najnovijih tehnologija sa našim jedinstvenim inovacijama, mi pomažemo klijentu da vodi potencijal svih svojih nekretnina i kapaciteta, kao i stvarno fizičko imovinsko stanje u svojoj organizaciji. Bilo da vaša organizacija funkcioniše na jednoj lokaciji ili je globalna kompanija, ključno je da sve informacije koje se odnose na ljude, procese, mesta, fizička stanja se čuvaju na jednoj lokaciji i da su pristupne iz svake tačke sveta.

Nekretnine su jedna od najvrednijih aktiva svake organizacije i ključno je prepoznati sve procese i trendove koji utiču na vašu nepokretnost, te je potrebno razviti strateški plan kojim bi se definisali rizici i šanse. Sa nama vlasnici nekretnina mogu automatizovati poslovne procese i isporučiti jednu preciznu, jedinstvenu sliku kritičnih, iz minuta u minut poslovnih informacija, u okviru svih delova poslovnih delatnosti kompletne nepokretnosti. Ovakva vidljivost od 360 stepeni u svim vašim objektima i nekretninama, omogućava Vam donošenje pravih odluka, čime povećavate profitabilnost vašeg poslovanja i postižete potpuno novi nivo kontrole.

Naša usluga  je primenljiva u različitim poslovnim segmentima, kao što je menadžment poslovnih zgrada, biznis parkovi, poslovni kompleksi, molovi, tržni centri, hipermarketi, trgovački lanaci, logistički centri, organizacije sa više kancelarija i filijala (banke, osiguravajuća društva) i slično.

 

Menadžment rentiranja poslovnih zgrada

 

Softver pruža podršku svakodnevnom upravljanju  radnim procesima u poslovnim centrima, uz stalno i precizno praćenje i kontrolu statusa:

 

 • Iznajmljenog i slobodnog prostora;
 • Zakupaca i potpisanih ugovora sa njima;
 • Troškova zgrade i raznih troškova zakupnine;
 • Opis opreme i amortizaciju opreme;
 • Periodična usklađivanja ugovora i troškova;
 • Vizuelni prikaz elemenata u u vlasničkoj strukturi, uređaja za merenje i prikaz kompletne opreme koja se odnosi na prostor;

 

Praćenja događaja vezanih za:

 • Popravke u objektu;
 • Ugovore sa zakupcima;
 • Ugovore sa dobavljačima
 • Mogućnost “open book” principa
 • Princip “Tenant – driven” Menadžment-a;

 

Generisanje izveštaja za:

 • Iznajmljeni prostor i njegovu kategorizaciju;
 • Informacije o ugovorima i računima;
 • Predstojeća plaćanja – prihodi i rashodi;
 • Torškove izlistane po zakupcima: struja, grejanje, ventilacija, čišćenja itd.;
 • Opšti izveštaji vezani za sve nabrojane elemente vlasničke strukture.

 

Sa nama vlasnici i menadžeri poslovnih objekata imaju potrebnu alatku i veštinu za formiranja preciznih analiza i predviđanja, ne samo po pitanju  svojih objekata, već takođe u smislu sagledavanja kompletne finansijske opravdanosti poslovnog modela, kao  i sagledavanja procesa povratka ulaganja od investicije. Upotrebom ovakvog Facility & Property Management sistema uobičajna ušteda u zemljama EU je oko 35%, u odnosu na prethodni obračun troškova od momenta implementacije, a pored toga ovaj sistem daje i vrlo jasnu sliku i pregled situacije i stanja u svakom trenutku vremena.

 

Upravljanje imovinom

 

Softverski paket kontroliše i izračunava sve što je vezano za imovinu objekata i amortizaciju. Kada se jednom unesu podaci, sva neophodna izračunavanja se automatski izvršavaju. Takođe, postoji i opcija za prethodno definisanje događaja i krajnjih rokova.

Vreme za sastavljanje inventara se znatno smanjuje kod unosa određenih konkretnih informacija za svaku raspoređenu stavku. Takođe, moguće je formiranje inventara po različitim logičkim grupama. Softver je veoma koristan za organizacije koje poseduju veliki broj imovine, bilo da je ona locirana na jednom mestu ili da je raspoređene po različitim ograncima i lokacijama.

Upravljanje imovinom i kontrola u organizacijama koje obuhvataju veći broj kancelarija i filijala

Softver je veoma pogodan za organizacije sa razvijenom mrežom filijala. Sve aktivnosti za popis imovine i kontrolu mogu biti centralizovane u jednom sedištu. Zahvaljujući sistemu za daljinsko upravljanje i unos podataka putem interneta, vreme za obračun naknade za amortizaciju i izradu inventara je znatno smanjeno. Upotrebom ovog sistema, organizacije dobijaju sveobuhvatan pregled svoje imovine, svojih nekretnina i nepokretnosti, opreme, neophodnih zamena i pregled zastarevanja opreme.

 

PATENT br. 1550 - Šaloni

SIGURNOSNI METALNI ŠALONI INPROS 

Inpros d.o.o. zadržava pravo 
na patent, industrijski dizajn
i fotografije proizvoda.

Zaštićen proizvod kod Zavoda za
intelektualnu svojinu R. Srbije
i kao takav predstavlja
isključivo vlasništvo
preduzeća Inpros doo

Svi ostali proizvodi šalona
predstavljaju KOPIJE
negarantovanog
kvaliteta i dizajna ! ! !
 

ZAVOD ZA INTELEKTUALNU 
SVOJINU REPUBLIKE SRBIJE
SEKTOR ZA PATENTE
Patent Br. 1550, 2018/9465 

MP 2017/0054

Beograd, 04.07.2018.god

Certifikat izvrsnosti 2017

 • Moguće uštede

  •   10-60% na uštedi energije
   •  15-20% na tehničkom održavanju
     3-12% na čišćenju
     5-7% kroz optimizaciju prostora
   •  10% u procesima preseljenja
   •  50% na upravljanju ključevima
   •  20% na povećanju produktivnosti
     9% kroz optimizaciju procesa
   •  10% na upravljanju “outsourcing”
     20% na prikupljanju i čuvanju podataka
  •  

   

  FM Facility menadžment

  je interdisciplinarna oblast primarno posvećena održavanju velikih komercijalnih ili institucionalnih zgrada kao što su kancelarijski kompleksi, banke, pošte, hoteli, rezidencijalne zgrade, škole, bolnice, klinički centri, industrijska infrastruktura itd.

  IFM Integrisani Facility Management je nastao integracijom višedecenijskog iskustva iz oblasti inženjeringa sa jedne strane i inovativne softverske tehnologije CAFM za podršku FM-u sa druge.

  Computer Aid Facility Management je informacioni sistem za kompjuterski potpomognuto održavanje kompletnog objekta koji će vašoj organizaciji olakšati integraciju ljudi, lokacija, procesa i tehnologije u cilju sigurnog i nesmetanog funkcionisanja vašeg sistema. Uspeh ovog softvera dolazi kroz kreativnost, inovacije i novu tehnologiju.

 • Ciljevi primene

  • Strateško, efikasno i precizno upravljanje
  • Optimizacijom do ušteda (IFM Know-How)
  • Kontrolom do realnih troškova (IFM Know-How)
  • Usklađivanja objekta sa zakonskom regulativom
  • Racionalna potrošnja energije (Energetski pasoš)
  • Sveobuhvatni menadžment resursa
  • Superiorno bežično rešenje FM. Mobile (NFC, RFID)

   

   

   

  Naše strateško rešavanje dugoročne održivosti izgrađenih sistema i njihovih vrlo različitih segmenata, putem Integrisanog FACILITY MANAGEMENT-a (sveobuhvatno održavanje objekata, može biti od značajne koristi svim poslovnim sistemima i kompanijama koje posluju u vrlo složenim uslovima privređivanja. Onima koji dobro posluju da učvrste svoju poziciju na principima optimizacije, racionalizacije i ušteda, a svima drugima da najkraćim putem savladaju  nagomilane probleme u svom poslovanju.

Posetilaca online

Ko je na mreži: 29 gostiju i nema prijavljenih članova

PAK 149106 Zvezdara
Beograd, R.Srbija
Pon. - Pet. 9 - 17h
  Vikend: 9 - 14h

Kontakt info

Ukoliko imate bilo kakva pitanje ili nedoumice vezane za naše usluge budite slobodni da nas kontaktirate.

Pošaljite nam zahtev za konkretnu ponudu na naš email i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Vaša pitanja, sugestije i predloge možete poslati i preko kontakt forme. Odgovorićemo Vam u kratkom roku, ne duže od 24h.

Brza pitanja i odgovori